O nama - Belgrade Boat Party
15343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15343,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

O nama

O nama

Belgrade Boat Party je jedinstveni događaj u Beogradu, jedina žurka koja se održava na brodu u gradu koji leži na dve prelepe reke- Dunavu i Savi. Da budemo precizni-jedina žurka koja se održava na brodu koji plovi!

Ideja je nastala po ugledu na gradove Budimpeštu i Prag koji lepotu svojih reka Dunava i Vltave koriste na najbolji mogući način.

Beograd je grad poznat po odličnom noćnom provodu, ali i grad kome je jedan ovakav koncept nedostajao. Upravo iz tog razloga, a nakon kontakta sa našim kolegama iz pomenutih gradova, grupa mladih entuzijasta 2015. godine započinje projekat “Belgrade Boat Party 2020.” sa ciljem da do 2020. godine naša ideja postane jedan od zaštitnih znakova Beograda.

2015. godina ostaje upisana kao godina u kojoj se u Beogradu održala prva velika žurka na reci-300 ljudi krstarilo je rekama Beograda uz taktove popularne domaće i strane muzike.

IDEJA JE USPELA!

U 2016. godini održali smo jos 9 BBP žurki sa ukupnim brojem od oko 3.000 zadovoljnih gostiju.

Popularnost događaja je rasla i van granica Beograda i Srbije te je 2017. godinu obeležio veliki broj stranih gostiju koji su mesecima ranije rezervisali svoje mesto na “najneobičnijoj” žurci u Beogradu. Godina je završena sa 16 BBP žurki i u brojem gostiju od oko 4.800.

U 2018. godinu ulazimo sa jasno definisanim konceptom, sa 36 uspešno organizovanih žurki koje su iza nas, sa oko 7.800 zadovoljnih gostiju i sa velikim entuzijazmom i ciljem da 2018. godina nadmaši sve prethodne.

Koncept Belgrade Boat Party-ja se sirio, te danas pored tradicionalne BBP žurke možemo da se pohvalimo i mogućnošću organizovanja Private BBP žurki-specijalnih događaja zatvorenog karaktera.

Do sledeće plovidbe,

Vaš Belgrade Boat Party!